Project Description

Jobopslag: Moos-Bjerre søger metodestærke studentermedhjælpere

11.01.2021

Moos-Bjerre søger analytisk og metodisk stærke studentermedhjælpere som har lyst til at prøve kræfter med projektarbejde, analyser og formidling. Ansøgningsfrist fredag den 29. januar 2021.

Hvem er vi?

Moos-Bjerre er en mindre analyse- og konsulentvirksomhed med spændende opgaver og højt til loftet. Vi er metodestærke og rådgiver om evaluering, strategiudvikling og generel analyse- og vidensarbejde. Vi arbejder med hele palletten af samfundsvidenskabelige metoder. Herunder især fokusgruppeinterviews, personlige interviews, spørgeskemaundersøgelser og registerbaserede analyser. Vores analyser kvalificerer beslutningsgrundlaget for ledere, politikere og bevillingsgivere, og hjælper dem med at agere og sætte dagsorden. Vore kunder kommer fra det offentlige og fra civilsamfundet, f.eks. ministerier, kommuner, regioner, foreninger, fonde, biblioteker, skoler og uddannelsesinstitutioner samt forskellige private virksomheder. Se mere her for mere om kunder og eksempler på opgaver og rapporter. Vi bor på Vartov – i hjertet af København – med udsigt til Københavns Rådhus.

Som studentermedhjælp hos os vil du blive en del af en professionel arbejdsplads med et højt fagligt og udviklende miljø. Vi har stort engagement i opgaveløsningen og for hinanden.

Hvad tilbyder vi?

 • Du vil blive involveret i mange forskellige typer af opgaver i hele projektcyklus fra tilbudsskrivning til design og planlægning over dataindsamling/interview til analyse og afrapportering.
 • Du vil få indblik i livet som analytiker og konsulent, og vi garanterer, at du vil udvikle dine metodemæssige færdigheder – både de kvalitative og kvantitative.
 • Du får gode kollegaer i både chefer, konsulenter og studentermedhjælpere, og du vil hurtigt blive vist tillid og ansvar, hvis du viser evner og den rette indstilling.
 • Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet i forhold til både arbejdstid- og arbejdsmængde, så du har god mulighed for at passe et job hos os ind i dit studie og øvrige liv. Du vil typisk arbejde 10-15 timer om ugen.
 • Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og forskellige goder som fri frugt, kaffe m.m.

 

Hvad lægger vi vægt på?

Vi forestiller os, at du studerer statskundskab, sociologi eller lignende, og at du er blandt de bedste på din årgang. Det er ikke så vigtigt for os, hvor langt du er på studiet, det er vigtigere, at du besidder følgende evner og indstilling:

 • Du brænder for og er god til at tænke og arbejde analytisk og metodisk, og at du har lyst til at arbejde med både kvantitative og kvalitative metoder.
 • Du skriver korrekt og godt dansk, og du kan formidle komplekse sammenhænge
 • Du kan arbejde selvstændigt, men du kan også være en holdspiller
 • Du har en positiv indstilling og tænker i løsninger frem for problemer
 • Du tager ansvar for, at dine opgaver altid bliver løst bedst muligt og til tiden
 • har godt humør og socialt engagement.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Send din skriftlige ansøgning inklusiv karakterudskrift senest fredag den 29. januar 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 5 og uge 6. Hvis det ikke er muligt at afholde fysiske samtaler, vil vi gennemføre samtalerne som videomøder. Ansøgningen sendes til: hr@moos-bjerre.dk. Spørgsmål kan stilles til Anders Kragh, partner i Moos-Bjerre på 5194 6625.

Moos-Bjerre arbejder for ministerier, kommuner, regioner, foreninger, fonde, private virksomheder, biblioteker, skoler og uddannelsesinstitutioner. Vi gennemfører kvantitative analyser på survey-, database-, registerdata og økonomiske nøgletal. Kvalitative analyser baserer vi typisk på person- og fokusgruppeinterviews. Vi bistår også med proces, formidling og dashboards. Se mere på moos-bjerre.dk.