Ikast-Brande kulturvaneundersøgelse 2018

Moos-Bjerre A/S gennemfører i øjeblikket en kulturvaneundersøgelse for Ikast-Brande kommune. Et større antal borgere inviteres direkte via e-mail eller sms, og alle borgere i kommunen er velkomne til at deltage.

Ikast-Brande Kommune arbejder hele tiden på at bevare og udvikle kultur og kulturtilbud i kommunen. For at få en pejling af, om kulturen og tilbuddene er relevante for dig og dine medborgere, foretager kommunen i øjeblikket en stor undersøgelse af kulturområdet.

Undersøgelsen afdækker forholdet til eksisterende kulturtilbud, kulturområdets potentialer samt ønsker til udvikling af området m.m. Det tager 5-10 minutter at svare, og man er helt anonym.

Undersøgelsen gennemføres i perioden fra den 17. august til den 2. september 2018.  Måske er du en af dem, der bliver kontaktet direkte af Moos-Bjerre via mail eller sms. Så håber vi, at du har lyst til at svare på henvendelsen.  Hvis du ikke bliver kontaktet, men alligevel ønsker at besvare spørgeskemaet, er du meget velkommen til at klikke på følgende link for at deltage direkte: http://m.msvar.dk/s3/ib-kultur18

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail til support@moos-bjerre.dk.

Venlige hilsner, Moos-Bjerre A/S og Ikast-Brande Kommune