Praktikantophold i Moos-Bjerre

Drømmer du om at afprøve dine analytiske og metodiske færdigheder i praksis? Og ønsker du at få en fod indenfor i konsulentbranchen, på en arbejdsplads, hvor der er en flad struktur og et højt fagligt og udviklende miljø?

Så er Moos-Bjerres praktikforløb lige noget for dig.

Hvad tilbyder vi?

En dedikeret praktikmentor,

mentor

der i et fast format giver vejledning og feedback, så du får det højst mulige udbytte af din praktik og kan hjælpe dig med at opnå den udvikling du ønsker, fagligt og personligt.

Indblik i livet som konsulent,

praktik

som vi garanterer, vil udvikle dine metodemæssige færdigheder

Involvering i hele projektcyklussen,

praktik

hvor du vil prøve kræfter med alt fra tilbudsskrivning til design og planlægning over dataindsamling/interview til kvantitativ og kvalitativ analyse og afrapportering.

En stejl læringskurve,

praktik

som afspejler Moos-Bjerres flade struktur, hvor det bedste faglige argument altid vinder. Du vil hurtigt blive vist tillid og ansvar, hvis du viser evner og den rette indstilling, og har derfor indflydelse på egen læringskurve.   

Et erkendtlighedsbeløb,

praktik

som praktikanthonorar, svarende til 3.000 kr. per måned, og derudover tilbyder vi forskellige goder i dagligdagen.

Unge kollegaer og en social arbejdsplads,

praktik

hvor du vil få en hverdag med jævnaldrende studentermedhjælpere og unge konsulenter, der både på kontoret og til sociale arrangementer engagerer sig for hinanden og skaber en uformel, dynamisk og inddragende arbejdspladskultur.

Hvad skal man kunne som praktikant i Moos-Bjerre?

 • Du brænder for og er god til at tænke og arbejde analytisk og metodisk. 
 • Du skriver korrekt og godt dansk, og kan formidle komplekse sammenhænge 
 • Du kan arbejde selvstændigt, men du kan også være en holdspiller 
 • Du har en positiv indstilling og tænker i løsninger frem for problemer 
 • Du tager ansvar for, at dine opgaver altid bliver løst bedst muligt og til tiden 
 • Du må gerne få gode ideer og være god til at dyrke ideer og kombinere viden på nye måder 
 • Du har godt humør og socialt engagement. 

Vi forestiller os, at du studerer statskundskab, sociologi, økonomi, administration/forvaltning, antropologi eller en anden relevant studieretning. Vi sætter pris på forskellighed og opfordrer derfor også studerende med andre studieretninger end de nævnte til at søge et praktikophold i Moos-Bjerre.

Praktikanter i Moos-Bjerre

 • Vores praktikforløb giver dig muligheden for at smage på livet som konsulent og videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer, så du bliver klædt på til dit fremtidige arbejdsliv.
 • Vi ser et praktikforløb som gensidigt forpligtende og udviklende, hvor du som praktikant kan forvente at udvikle dine kompetencer, og vi samtidig ønsker at suge til os af dine nye øjne og perspektiver på vores arbejde.
 • Du kommer igennem alle faserne i et projekt, hvorfra du vil udvikle dine metodiske evner og vil have rig mulighed for at byde ind med nye indsigter og have indflydelse på projekters fremdrift.
 • Moos-Bjerre har særdeles gode erfaringer med at udvikle nye talenter gennem vores praktikantforløb. Vi har mange tidligere praktikanter, der har fortsat deres karriere hos os. Derfor kan dit praktikforløb også være starten på en videre karriere her.
Mød Karoline og Nikoline, vores universitetspraktikanter i efterårssemesteret 2023, der prøvede kræfter med projektarbejde, analyser og formidling.
nikoline

Jeg søgte praktik hos Moos-Bjerre, fordi jeg særligt ønskede at udvikle mine metodiske færdigheder og snuse til en hverdag som konsulent, i et miljø, hvor der er højt til loftet. Fra første dag blev jeg mødt af nærværende kollegaer, der inkluderede mig i arbejdet og udviste tillid til mine evner og analytiske indblik. Som praktikant i Moos-Bjerre var der et trygt rum for faglig udvikling, som blev tilpasset til netop min faglige profil. Samtidig var der rum for at dyrke sociale relationer og komme hinanden ved i det daglige arbejde og til sociale arrangementer.

Nikoline Ravn Jensen, tidligere praktikant, Moos-Bjerre A/S

Som praktikant hos Moos-Bjerre blev jeg allerede inden for de første dage og uger mødt med en stor tillid til flere forskellige opgaver. Jeg prøvede både ting af, som jeg ikke havde prøvet så mange gange før, men blev samtidig udfordret på de ting, jeg i forvejen kunne. Ambitionerne er høje og der er fokus på at lave de bedst mulige produkter, men der stadig plads til alles meninger, lige meget om man er praktikant, studentermedhjælper eller konsulent – og Moos-Bjerres flade struktur mærkes i dagligdagen.

Karoline Mølgaard Christensen, tidligere praktikant, Moos-Bjerre A/S